Knjige

Tudi prav

Knjiga o moških pričakovanjih, ki boleče trčijo z žensko realnostjo.

Več o knjigi

Če bi moški vedeli - Kamenko Kesar

Knjiga Če bi moški vedeli je polna zabavnih zgodb o fantu, ki se je skozi lastne izkušnje ali izkušnje drugih učil, da bi postal pravi moški in da bi razumel ženske.

Več o knjigi

Žena ima vedno prav - Kamenko Kesar

Avtor te knjige v sebi nosi številne darove, ki prihajajo na plan tudi v njegovem pisanju: nadvse je duhovit, zna se ponorčevati iz svojih napak, jezik mu teče kot namazan in predvsem je odličen opazovalec.

Več o knjigi

Mene ne bo noben jebo - Kamenko Kesar

Izbor najduhovitejših in najprepričljivejših blogovskih zapisov Kamenka Kesarja ter nova, še nikoli objavljena besedila z ilustracijami dr. Horowitza. S humorjem in temperamentom se predstavi bralcu Kamenko Kesar, izjemno uspešen piarovec in marketingar, organizator dogodkov in ljubiteljski športnik.

Več o knjigi

Štirje izdelki za zunaj, ki so vredni vsakega centa

Izdelki za zunaj
Tukaj so štirje izdelki za zunaj, ki so dražji, kot jih običajno kupujem, a so vredni vsakega centa.

Ko kupujem izdelke za zunaj, je cena eden pomembnejših faktorjev, ki jih upoštevam, ko se odločam o nakupu. Glede na to, da sem profesionalno v marketingu, vem, da je cena le eno od orodij, s katerimi nas izdelki naslavljajo in v veliko primerih niso neposredno povezani s kakovostjo izdelka. Kar nepričakovano dosti izdelkov, ki se v ceni razlikujejo za nekajkrat, prihaja iz istega proizvodnega traku. Le ime je drugo. In cena.

Tokrat objavljam štiri izdelke, ki so namenjeni uporabi za zunaj in so presegli vsa moja pričakovanja. Izdelki so srednjega cenovnega razreda, enega od izdelkov sem dobil kot darilo, ostale tri sem kupil sam in z nobenim podjetjem, ki izdeluje te izdelke, nisem povezan ne osebno ne poslovno. Ocena temelji izključno na lastni izkušnji, seveda prilagojena na moj življenjski slog.

Natikači DAL

Športni natikači DAL

To so natikači za po hiši in za zunaj. Všeč so mi zato, ker čez dan veliko hodim iz hiše in v hišo in mi gre zelo na živce, če se moram vsakič preobuti. Ker v čevljih ne želim hoditi po hiši, je edina rešitev ta, da imam copate, s katerimi lahko hodim zunaj. Natikači imajo ravno prav trd podplat, ki se dobro obnese pri hoji po kamnih in travi in podplat je ravno dovolj gladek, da se gor ne prijema umazanija, kar pomeni, da je dovolj, če si jih obrišem na predpražniku, ko stopim v hišo. So zelo udobni in zelo kakovostni.
Cena teh natikačev je med 75 in 80 EUR. Jaz sem svoje dobil za darilo.

Športni copati Adidas Terrex

Adidas TERREX AGRAVIC

V Rakitni pogosto dežuje, če ne dežuje, pa je trava vsako jutro mokra in okrog hiše imam veliko travnatih brežin, ki jih moram kositi. Nekaj let sem iskal čevlje, v katerih mi ne bi drselo in ne bi premočile. Adidas Terrex odkljukajo čisto vse, kar sam potrebujem, poleti in pozimi. Pred dvema letoma sem na eni spletni strani (ne na tej, kjer je link) naletel na 50% razprodajo in sem kupil štiri pare, tako da sem do svojega 70. leta preskrbljen. Nikoli ne veš, kdaj jih bodo dali ven iz proizvodnje. Zdaj lahko samo upam, da mi stopalo ne zraste. Ali se skrči.
Cena se giblje med 80 in 150 EUR.

Odbojkarska žoga za v vodo MIKASA

MIKASA Beach Classic za zunaj

Doma imamo veliko žog, a nobena ne pride tako prav kot prav ta vodoodporna odbojkarska žoga. Je dovolj mehka in lahka, da je primerna za zunaj za katerikoli šport z otroki, nosimo jo s sabo na morje, žogamo se v bazenu ali samo sedimo na travi in si jo podajamo.
Takšna žoga stane med 20 in 25 EUR.

Košarkarska tabla ELAN

ELAN KOŠARKA STENSKA COMBO SET za zunaj

Še en izdelek, zaradi katerega preživimo veliko časa skupaj z otroki. Všeč mi je to, da pride z nosilci, kar je meni prišlo prav, ker sem jo le pričvrstil na garažo. Prav tako je zelo kompakten izdelek, ki bo, tako izgleda, z nami vzdržal vse do vnukov. To slednje je subtilen opomnik za naša starejša otroka, naj se ne obotavljata predolgo. Že tako me v metanju na koš redno premagujeta mlajši najstnici, kak vnuk bi mi prav prišel, da ga lahko vsaj prvih nekaj let pustim na nuli.
Cel set trenutno stane 105 EUR.

V primeru, da ste pa raje noter, vam priporočam nekaj knjig v branje 🙂

Prijavi se na Zgodbe

Prijava na zgodbe

Kamenko Kesar

Fotografija Kamenka

Kamenko je prav tako poseben, kot je posebno njegovo ime. In takšen je njegov slog pisanja. Nekoč mi je povedal, da je začel pisati, ker je bil utrujen od tega, da goflja. In goflja, pardon piše res tako, da njegovih knjig ne moreš odložiti, predvsem pa njegovih zgodb ne smeš brati na javnem prostoru, ker ostale motiš z glasnim smehom.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping