Knjige

Knjiga o moških pričakovanjih, ki boleče trčijo z žensko realnostjo.

Več o knjigi

Če bi moški vedeli - Kamenko Kesar

Knjiga Če bi moški vedeli je polna zabavnih zgodb o fantu, ki se je skozi lastne izkušnje ali izkušnje drugih učil, da bi postal pravi moški in da bi razumel ženske.

Več o knjigi

Žena ima vedno prav - Kamenko Kesar

Avtor te knjige v sebi nosi številne darove, ki prihajajo na plan tudi v njegovem pisanju: nadvse je duhovit, zna se ponorčevati iz svojih napak, jezik mu teče kot namazan in predvsem je odličen opazovalec.

Več o knjigi

Mene ne bo noben jebo - Kamenko Kesar

Izbor najduhovitejših in najprepričljivejših blogovskih zapisov Kamenka Kesarja ter nova, še nikoli objavljena besedila z ilustracijami dr. Horowitza. S humorjem in temperamentom se predstavi bralcu Kamenko Kesar, izjemno uspešen piarovec in marketingar, organizator dogodkov in ljubiteljski športnik.

Več o knjigi

Kje kupiti jagode za marmelado

jagode za marmelado

Jagode za marmelado – seznam ponudnikov v Sloveniji, njihove spletne povezave in kraj, kjer se nahajajo.

Pred dnevi sva z Alenko prosila FB prijatelje, če nama lahko pomagajo najti jagode za marmelado. Baje je letošnje leto posebno, kot so več ali manj vsa leta zadnjih deset let 🙂 in jagode so pošle, kot bi bile zlato.
Facebook prijatelji so se čudovito odzvali in da ne ostane samo na Alenkinem FB profilu, objavljam kontakte za jagode za marmelado še tukaj, skupaj s krajem, kjer se nahajajo. Vem, da je za letos prepozno, je pa še pravi čas za naslednje leto. In naslednje. Naj vam pride prav. Če poznate koga, ki bi ga lahko dodal na seznam, mi prosim pošljite sporočilo na Facebook Piše: Kamenko Kesar.

* Kmetija Koren – Brestanica
* Aleš Gregorevčič – Brežice
* Kmetija pri Ropet – Radomlje, Volčji Potok
* Sergeja Obreza – Krško
* Ivana Pirc – Krško
* Jure Bostele – Brežice
* Kmetija Klobasa – Leskovec pri Krškem
* Kmetija Šketelj – Šentjernej
* Kmetija Janežič – Poljane pri Stični

Prijavi se na Zgodbe

Prijava na zgodbe

Kamenko Kesar

Fotografija Kamenka

Kamenko je prav tako poseben, kot je posebno njegovo ime. In takšen je njegov slog pisanja. Nekoč mi je povedal, da je začel pisati, ker je bil utrujen od tega, da goflja. In goflja, pardon piše res tako, da njegovih knjig ne moreš odložiti, predvsem pa njegovih zgodb ne smeš brati na javnem prostoru, ker ostale motiš z glasnim smehom.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping