Nazaj
Druga žena - Alenka Kesar

Druga žena – Alenka Kesar

23.90
Naprej

Paket petih knjig in brezplačna skodelica

126.50 79.90
Komplet knjig

Paket treh knjig in brezplačna skodelica

81.90 55.90

Ponudba obsega tri knjige: Žena ima vedno prav, Če bi moški vedeli in Druga žena ter brezplačno skodelico z napisom Žena ima vedno prav.

Skodelica Latte v darilni škatli

Skodelica Latte, keramična, bele barve, vase sprejme 340 ml omamne pijače, kar je ob počasnem srkanju dovolj za brbončasto razvajanje ob branju moje knjige. Skodelica se najbolje počuti v družbi več istih skodelic in knjige Žena ima vedno prav. Skodelica je v darilni škatli.

Na zalogi

Kategorija:

Ste v iskanju ideje za darilaSe sprašujete, kaj kupiti?

Potem ste nedvomno na pravem mestu. Naj gre za novoletna darila, poročna darila, darila za rojstni dan in celo tako trd oreh kot so darila za moške, knjiga je vselej odlično darilo.

Obdarovanje, ki nekomu podari smeh in solze sreče, je vedno zadetek v polno. Paket treh knjižnih uspešnic Žena ima vedno prav, Če bi moški vedeli in Druga žena po posebej ugodni ceni bo razveselil vaše najdražje in jim ob izvrstnem branju podaril to, kar nam vse pogosteje primanjkuje – čas zase. Na tisoče zadovoljnih kupcev in bralcev knjig zakoncev Kamenka Kesarja in Alenke Kesar potrjuje, da so te knjige darilo, ki bo obdarovancem ostalo v čudovitem spominu.

Podobni izdelki

Shopping cart

0

No products in the cart.