Komplet knjig
Nazaj
Previous Product Image

Paket treh knjig in brezplačna skodelica

81.90 55.90
Naprej

Paket treh knjig – Kamenko Kesar in brezplačna skodelica

80.90 54.90
Paket treh knjig - Kamenko Kesar

Paket petih knjig in brezplačna skodelica

126.50 79.90

Ponudba obsega pet knjig po nižji ceni: Druga žena, Čez mavrico, Če bi moški vedeli, Žena ima vedno prav in Mene ne bo noben jebo ter skodelico Žena ima vedno prav.

Skodelica Latte v darilni škatli

Skodelica Latte, keramična, bele barve, vase sprejme 340 ml omamne pijače, kar je ob počasnem srkanju dovolj za brbončasto razvajanje ob branju moje knjige. Skodelica se najbolje počuti v družbi več istih skodelic in knjige Žena ima vedno prav. Skodelica je v darilni škatli.

Na zalogi

Kategorija:

Potrebujete izvrstno idejo, kaj kupiti za darilo?

Knjiga je vedno odlična izbira, pa naj bo to novoletno darilo ali darilo za rojstni dan. Z nakupom paketa petih knjižnih uspešnic in brezplačno skodelico v posebni ponudbi lahko obdarite več najdražjih, tako moške kot ženske.

V paketu petih knjig so tri zabavne knjige avtorja Kamenka Kesarja, in sicer Mene ne bo noben jebo, Žena ima vedno prav in Če bi moški vedeli, ter dve čustveni osebnoizpovedni knjigi Alenke Kesar, Čez mavrico in Druga žena. Skodelica Žena ima vedno prav, ki jo v tem paketu dobite brezplačno, bo polepšala še tako megleno ali naporno jutro in vsakomur priklicala nasmeh na obraz.

Podobni izdelki

Shopping cart

0

No products in the cart.