Paket petih knjig Kesar: Tudi prav, Če bi moški vedeli, Žena ima vedno prav, Druga žena in Da bi sladko zaspala

74.70

Ponudba obsega pet knjig zakoncev Kesar: Tudi prav, Če bi moški vedeli, Žena ima vedno prav, Da bi sladko zaspala in Druga žena.

Alenka in Kamenko Kesar ponujata paket petih knjig po najboljši ceni. Dobra darila so za marsikoga pravi izziv, a pravkar ste našli popolno darilo, polno smeha in zabave.

Žena ima vedno prav, Kamenko Kesar: Najintimnejše moške resnice in zabavne razlike med moškimi in ženskami. 

Če bi moški vedeli, Kamenko Kesar: O fantu, ki se je skozi lastne izkušnje ali izkušnje drugih učil, da bi postal pravi moški in da bi razumel ženske. Knjiga vam ne ponuja nasvetov, kako razumeti ženske, vam pa nudi vpogled v moje zabavne prigode. Predvsem pa, zakaj bi se učili na lastnih napakah, če se lahko na tujih.

Tudi prav, Kamenko Kesar: Knjiga o moških pričakovanjih, ki boleče trčijo z žensko realnostjo.

Druga žena, Alenka Kesar: Pred vami je razgaljena in boleče odkrita Alenka, ki se je po 22. letih razšla s svojim prvim možem in srečala novo ljubezen, avtorja Kamenka Kesarja in si z njim ustvarila drugi dom.

Da bi sladko zaspala, Alenka Kesar: Tretja knjige Alenke Kesar z naslovom Da bi sladko zaspala govori o Alenkini močni povezanosti z mamo ter mamini hudi bolezni, ki je žal zmagala nad njeno voljo do življenja. V knjigi pretresljivo opiše njen boj z rakom, razčlovečenje, ki ga je bolezen pustila za seboj, in čustva, ki so divjala v avtorici. Obenem je to knjiga o ljubezni med mamo in hčerko, ki se je v maminih zadnjih treh letih še okrepila in obema pomagala, da sta prenesli neizogibno: mamino slovo in Alenkino žalovanje.

Podobni izdelki

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping