Če bi moški vedeli - Kamenko Kesar

Če bi moški vedeli – Kamenko Kesar

Original price was: €24.90.Current price is: €22.90.

O fantu, ki se je skozi lastne izkušnje ali izkušnje drugih učil, da bi postal pravi moški in da bi razumel ženske. Knjiga vam ne ponuja nasvetov, kako razumeti ženske, vam pa nudi vpogled v moje zabavne prigode. Predvsem pa, zakaj bi se učili na lastnih napakah, če se lahko na tujih.

Od rojstva sem imel rad punce, to mi je bilo položeno v zibelko. Nisem pa vedel, in tudi nihče mi tega ni povedal, koliko truda je treba vložiti, da bi punce imele rade mene. Vse sem moral ugotoviti sam, z lastnimi izkušnjami in napakami. Pa nisem povsem prepričan, da mi je uspelo tako, kot sem si želel. Če bi bilo odvisno samo od mene, bi še nekako šlo, a kaj, ko so se v ta razvoj od fanta do moškega vtikali tudi drugi, predvsem punce, s katerimi sem hotel biti.

 – Kamenko

Če bi moški vedeli …

Če bi moški vedeli, kaj imajo ženske rade, bi jim bilo v življenju nedvomno lažje. Kamenko Kesar, avtor dveh prodajnih knjižnih uspešnic in marketinški strokovnjak, nas je zgolj leto dni po izidu knjige Žena ima vedno prav razveselil s svojo tretjo humorno knjigo Če bi moški vedeli. V njej se podaja po poti svojih prigod odraščanja v moškega, in žensk, ki so mu stopile na pot. Povsem iskreno, kot zna le Kamenko Kesar.

Branje, ob katerem ni mogoče zadržati smeha

Lahko bi rekli, da se knjige Kamenka Kesarja berejo glasno, saj smeha enostavno ni mogoče zadržati. K sreči avtor ne počiva. Ob knjigi Če bi moški vedeli se nam obeta več kot 200 strani zabavnih zgodb o fantu, ki se je skozi lastne izkušnje ali izkušnje drugih učil, da bi postal pravi moški in da bi razumel ženske.

Avtor o prigodah z ženskami: “Vse sem moral ugotoviti sam.

 »Od rojstva sem imel rad punce, to mi je bilo položeno v zibelko. Nisem pa vedel, in tudi nihče mi tega ni povedal, koliko truda je treba vložiti, da bi punce imele rade mene. Vse sem moral ugotoviti sam, z lastnimi izkušnjami in napakami. Pa nisem povsem prepričan, da mi je uspelo tako, kot sem si želel. Če bi bilo odvisno samo od mene, bi še nekako šlo, a kaj, ko so se v ta razvoj od fanta do moškega vtikali tudi drugi, predvsem punce, s katerimi sem hotel biti,« je v svojem šaljivem slogu o vsebini svoje nove knjige Če bi moški vedeli povedal avtor knjige Kamenko Kesar.

Podobni izdelki

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping